گوشی چهار هسته ای بخریم یا نه؟

به گوگلي خوش آمديد همين حالا مي توانيد عضو شده يا خدمات و محصولات خود را تبليغ كنيد.

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
نظر سنجی
دیگر موارد
آمار وب سایت

تا یک دهه پیش دنیا شیفته رایانه ها و کامپیوترهای رومیزی بود و داشتن یک کامپیوتر پنتیوم 2 یا 3 آرزوی بسیاری از افراد بود. اما دنیا تغییر کرد، گوشی های هوشمند جای کامپیوتر و لپ تاپ را تا حدی گرفته و همه گیر شده و امروز اکثر مردم دنیا از این دستگاه ها استفاده می کنند. اما درست مثل کامپیوترها، موبایل ها نیز از اجزایی همچون پردازنده، RAM و فضایی برای ذخیره اطلاعات تشکیل شده اند. حالا کاربران با این دستگاه ها به اینترنت متصل می شوند، موسیقی گوش می کنند، عکس می گیرند و در کل جزیی از زندگی آنها شده است. از یکی دو سال گذشته گوشی های هوشمند از پردازنده های قدرتمند بهره مند شدند و این روزها دو، چهار یا هشت هسته ای بودن گوشی های هوشمند به پرسش بزرگی برای خریداران تبدیل شده است. در حالی که بسیاری از افراد با گوشی های تک هسته ای یا دوهسته ای هیچ مشکلی ندارند، تصور می کنند که گوشی چهار هسته ای چیز دیگری است. در این میان گاهی این تولیدکنندگان هستند که با تبلیغات فراوان در گوش افراد فرو می کنند که گوشی های موبایل باید چهار هسته ای باشند و شاید تب گوشی های چهار هسته ای را سازندگان در سر کاربران انداخته اند. گزارش حاضر پاسخ به این پرسش بزرگ کاربران موبایل است که آیا واقعاً به گوشی چهار یا هشت هسته ای نیاز دارند یا خیر و اصولا تفاوت در تعداد هسته ها چه اهمیتی دارد.
به جرات می توان گفت پردازنده های چهار هسته ای و بالاتر، سرعت دستگاه شما را مثلا برای دسترسی به عکس های اینستاگرام یا برنامه های مبتنی بر وب افزایش نمی دهند. مگر اینکه شما گیمر حرفه ای باشید و بخواهید بازی های حرفه ای بازی کنید. در این صورت هزینه برای خرید یک گوشی با پردازنده پرقدرت معقول به نظر می رسد.
هم اکنون سه پلات فورم آندرویید، iOS و ویندوزفون روی گوشی های هوشمند بازار وجود دارد که بر این اساس کاربران گزینه های مختلفی برای انتخاب گوشی خود دارند.
البته iOS فقط روی گوشی آیفون نصب شده و اپل امکان شخصی سازی یا انتخاب های دیگر را به کاربر نمی دهد اما در مورد گوشی های آندروییدی کاربر حق انتخاب از گوشی های تک هسته ای تا دو، چهار و حتی هشت هسته ای را دارد.
شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید گوشی اپل یا همه گوشی های نوکیا و مایکروسافت حتی آن محصولاتی که در رده پیشرفته ها قرار می گیرند، همانند Lumia 1020 و Lumia 925 به پردازنده دو هسته ای Snapdragon مجهز شده اند.
حتی گوشی Lumia 1020 نوکیا با وجود دوربین 41 مگاپیکسلی، پردازنده دو هسته ای دارد.
این در حالی است که سامسونگ روی گوشی Note 3 با دوربین 13 مگاپیکسلی و گوشی گلکسی S4 و S5 پردازنده هشت هسته ای قرار داده است. برخی از تولیدکنندگان معتقدند سخت افزار قدرتمند برای عملکرد خوب کافی نیست. بنابراین نیاز به بهینه سازی با نرم افزار قدرتمند دارد. آندرویید به دلیل انعطاف پذیری امکان نصب هر گونه برنامه سخت یا نرم افزاری را دارد. اما آیفون یک گوشی دو هسته ای قدرتمند است که گزینه مناسبی برای استفاده و کاربردهای سنگین و نصب برنامه های مختلف است، اما قیمت بسیار بالایی دارد، بنابراین بسیاری استطاعت خرید این گوشی را ندارند، بنابراین گوشی هایی با قیمت کمتر اما در حد آیفون تولید و روانه بازار شده است.
با این حال، همانند هر نرم افزار کدبازی، پلات فورم موبایلی گوگل بهینه سازی شده و توسط تولیدکنندگان بسیاری به شکل تغییر یافته روی گوشی های مختلف قرار گرفته است.
بر این اساس گوگل ویژگی های بی شماری به این پلات فورم اضافه کرده و از آنجا که این نرم افزار رایگان است، بنابراین توسعه دهندگان مشکلی برای استفاده از آن ندارند.
با این حال نکات ظریفی که روی iOS یا ویندوزفون قرار دارد، روی آندرویید دیده نمی شود. به همین دلیل است که تولیدکنندگان مجبورند پردازنده های قدرتمندتر روی محصولات شان قرار دهند.
البته از این موضوع نیز نباید غافل شوید که هرچه پردازنده ها پرقدرت تر باشد عمر باتری هم سریع تر تمام می شود.
بر این اساس تولیدکنندگان برای رفع این مشکل سراغ باتری های پرقدرت تر رفته اند. به طوری که گوشی های پیشرفته به باتری های سه یا چهار هزار میلی آمپر ساعتی مجهز شده اند و با این حال تنها به اندازه یک روز دوام می آورند، زیرا پردازشگر نیاز به انرژی بیشتری برای تامین هر چهار یا هشت هسته خود دارد. از سوی دیگر قرار دادن باتری های بزرگ کار بسیار خطرناکی است. 
با این حال اپل روی آیفون باتری 2000 میلی آمپری قرار داده که نه تنها عمکلرد ضعیفی ندارد، بلکه شبیه سایر گوشی ها عمل می کند.
بر این اساس سخت افزار قدرتمند می تواند عملکرد و تجربه کاربری را بهبود ببخشد، اما در عین حال پردازنده قدرتمند نه تنها سرعت دسترسی به داده را افزایش نمی دهد بلکه در مواردی هم مشکل ساز می شود.
با توضیحاتی که در پی آمد حالا بهتر می توانید تصمیم بگیرید که به چه میزان قدرت برای پردازنده و سایز تجهیزات نیاز دارید.



:: برچسب‌ها: گوشی , موبایل , هسته , دوهسته ای سه هسته ای , چهار هسته ای , چه گوشی ای بخریم , ,
:: بازدید از این مطلب : 991
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : matin80
ت : دو شنبه 8 آذر 1395
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی